Top

Kuća s uhodanim turističkim najmom i pogledom na more!

  • 930.000 EUR
  • 1.017.978 USD798.247 GBP882.384 CHF1.818.922 BAM109.010.787 RSD
  • CroatiaPrimorsko-goranskaCrikvenica ICrikvenica
  • 1041299
  • 17.06.2024 08:40:42
  • 15.06.2034 08:40:42
  • 3
  • 450 m²
  • 15
Description:

CRIKVENICA - Predivna kuća s panoramskim pogledom na more

Posredujemo u prodaji predivne kuće s panoramskim pogledom na more i Crikvenicu. Smještena na brijegu iznad grada Crikvenica, u mirnoj ulici s prekrasnim pogledom, ova kuća nudi savršenu lokaciju za odmor i bijeg od gradske gužve. Okružena zelenilom i smirajem prirode, pruža neponovljiv osjećaj mira i privatnosti.

Kuća se prostire na četiri etaže i sadrži čak 11 spavaćih soba, koje su uređene u kombinaciji modernog i rustikalnog stila. Ovaj spoj tradicionalnog i suvremenog dizajna stvara jedinstven i ugodan ambijent u kojem će se svaki budući vlasnik osjećati kao kod kuće. Osim spavaćih soba, kuća posjeduje 8 kupatila, što osigurava maksimalnu udobnost i funkcionalnost za sve stanare i goste.

Velike terase i balkoni orijentirani prema jugozapadu obasjani su suncem tijekom cijelog dana, osim u ranojutarnjem periodu kada budući kupci mogu uživati u jutarnjoj kavi uz očaravajući pogled na more. Ove vanjske površine idealne su za opuštanje, sunčanje, ili organiziranje druženja i večera na otvorenom.

Jedna od najvećih prednosti ove kuće je bazen smješten iza kuće, okružen bujnim zelenilom koje pruža dodatnu privatnost i osigurava osvježenje tijekom toplih ljetnih dana. Pored bazena, tu je i konoba smještena u pomoćnoj zgradi koja odiše poviješću i pričama iz prošlih vremena, dodajući kući dodatni šarm i karakter.

Svaka soba u kući opremljena je modernim klima uređajem, što osigurava ugodnu temperaturu i tijekom najtoplijih ljetnih dana. Veliki prostor za parking unutar posjeda dodatna je pogodnost, koja omogućuje bezbrižno parkiranje za više vozila, što je posebno vrijedno u turistički atraktivnim područjima poput Crikveničke rivijere.

Ova kuća na Crikveničkoj rivijeri predstavlja izvanrednu priliku za one koji se bave turističkim djelatnostima. Zbog svoje atraktivne lokacije, veličine i kvalitete, kuća već dugi niz godina posluje izuzetno uspješno u području dnevnog najma. Ovaj objekt pruža ogroman potencijal za povrat ulaganja kroz turistički najam, s obzirom na visoku popunjenost tijekom sezone i atraktivnost Crikvenice kao turističke destinacije.

Nemojte propustiti priliku postati vlasnikom ove predivne kuće koja nudi sve što vam je potrebno za savršen odmor ili uspješan turistički biznis. Kontaktirajte nas za više informacija i dogovorite razgledavanje već danas!


ID KOD AGENCIJE: 1509532

Lorena Kogej
Agent s licencom
Mob: 091/738-7200
Tel: 052/639-276
E-mail: lorena.kogej@dogma-nekretnine.com
www.dogma-nekretnine.com

Kristina Benčić - Dogma Pula 2
Poslovna tajnica
Tel: 052/770-811
E-mail: info@dogma-istra.com
www.dogma-nekretnine.com

                             
{Availability_info}

Loan Calculator

Monthly Payment

0.00
     Write a Review          Rate Member / View Member Rating

Retemax Similar Items

Retemax//DIRECT

DIRECT CONTACT with customers from Germany, England and other countries!!!